News

News · 16. maart 2020
Sinds vandaag verkopen we ook de Banded Amsterdam sweater met onze coole Mexicaanse Count Blackula print op de achterzijde. Hij is er in een witte hoodie als op de foto en een zwart ronde hals. Bestel hem nu en je loopt vanaf komende week al met zo'n mooie trui.

News · 03. maart 2020
Merken dienen voortdurend te inspireren en te verbinden. Bij Banded Amsterdam doen we dat in 2020 heel persoonlijk met behulp van alle moderne sociale platformen. Hoe doe jij dat?

News · 13. februari 2020
Het valt me op dat er nog niet veel winkels in onze branche zijn die het dragen van smart watches faciliteren terwijl deze m.i. niet weg te denken zijn uit onze wereld. een van de belangrijkste redenen waarom wij met Banded Amsterdam de apple watch bracelet hebben geïntroduceerd. Smartwatches zijn handig en nuttig, en laten we toegeven - ze zijn leuk om te dragen. Steeds meer designers voegen slimme, stijlvolle accenten toe, waardoor ze aantrekkelijker zijn dan de originele ontwerpen, en...

News · 04. februari 2020
Sinds deze week hebben we de Tartans in productie. Rond 18 februari verwachten we de eerste series in Nederland te hebben. Wil je zeker weten dat je bij de eerste trotse bezitters hoort, bestel hem dan alvast. We starten eerst met regular en slim. De King size en Apple watch bracelet zijn ook beschikbaar en hebben een besteltijd van 14 dagen.

News · 15. januari 2020
Naast de regular (16 mm), King Size (23 mm) bracelet is nu ook de slimmy(9 mm) beschikbaar. Zowel in sommige bestaande als in vele nieuwe designs wordt deze nieuwe armband nu toegevoegd aan het bestaande Banded Amsterdam assortiment. Deze week zullen er diverse retailers worden beleverd en ook online zal de nieuwe armband te koop zijn. Bezoek de slim bracelets pagina om het assortiment te kunnen bekijken.

News · 31. december 2019
Allereerst wensen we iedereen een gezond en gelukkig 2020. Voor Banded hebben we grote plannen voor komend jaar. Zo kan je vanaf half Januari eindelijk de slimmies pre-orderen, een bracelet van slechts 1 cm breed. Daarnaast zullen we de Apple iwatch bracelets verder uitbreiden en zullen er ook voor andere populaire smart watches, banden worden ontwikkeld. Verder staan er weer een breed assortiment nieuwe designs klaar om te worden geïntroduceerd. Hartelijke groet, Team Banded Amsterdam

News · 07. juli 2019
De armbanden van Banded worden met de hand geproduceerd in hartje Berlijn. Een van de keuzes van onze oprichters is om binnen de mogelijkheden die we hebben, zoveel mogelijk op maatschappelijk en milieu verantwoorde wijze te doen. Dat klinkt mooi maar wat doen we dan anders?
News · 07. december 2018
November startte Banded Amsterdam in de Benelux. Na uitgebreid getest te hebben in Berlijn, Ibiza, Los Angeles, Londen zijn we klaar voor wholesale. November was inspirerend en succesvol. We wisten dat het goed was, hoopten dat we dat we net als in het buitenland, ook succes zouden hebben in de Benelux. In onze eerste maand is ons geloof alleen maar gegroeid. Wij zijn enthousiast, jij ook?

News · 12. november 2018
G-Force start met exclusieve distributie van Banded Amsterdam. In November start Robert Meijer met het opzetten van de distributie voor Banded Amsterdam. Banded Amsterdam is een volle dochter van Banded Berlin, het merk dat de iconische stainless steel horlogeband als basis voor zijn Bracelets inzet. Een ijzersterke basis om verhalen te vertellen. Verhalen die mensen, culturen, steden en sociale klassen onderling verbinden. Volg ons verhaal en we hopen dat je net zo'n fan wordt als wij nu.

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang