News

News · 13. mei 2020
Langzaam zien we de doorverkoop in de winkels weer aantrekken. We krijgen steeds meer aanvragen om aan te vullen en dat is natuurlijk heel erg fijn. Ook onze productie draait weer wat harder. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten. Onze armbanden zijn nu aan de binnenzijde allemaal voorzien van onze merknaam. Ook hebben we weer een stap gemaakt in de coating die nu nog strakker dan voorheen is geworden. Hierdoor krijg je nog meer waarde voor je geld.

News · 30. april 2020
Op 10 Mei is het weer zover. Dan vieren we traditioneel onze moeders. Dat is de aanleiding om ze een mooie Banded Amsterdam armband te geven. Ons kleine team in Heerenveen staat de komende dagen dag en nacht klaar om ervoor te zorgen dat de bestellingen op tijd binnenkomen. Ben je te laat? stuur ons het adres van je moeder, dan sturen wij het direct met een leuke kaart in jouw naam. Groet, Robert

News · 22. april 2020
Ieder week geven wij een customised bracelet aan iemand in een cruciaal beroep. Deze unieke armband met een winkelwaarde van €70,00 wordt speciaal met de hand gemaakt en bestaat uit een patchwork van verschillende designs. Afgelopen week waren de politie en handhaving aan de beurt. Iedere vrijdag maken wij bekend aan onze fans welke beroepen in de schijnwerpers staan. Zo kunnen ze het gehele weekend mensen nomineren uit hun persoonlijk netwerk. Let vrijdag op onze instagram pagina en nomineer!

News · 11. april 2020
Tijdens de corona crisis gaat de verkoop gewoon door. Ook wij zijn een jong bedrijf dat afgelopen maand hard werd getroffen door het wegvallen van veel traffic in de winkelstraten en onzekerheid bij de eindconsument. Met de nodige transparantie en wil om er samen doorheen te komen, zullen wij hier sterker uitkomen. Vandaag presenteren wij weer nieuwe styles.

News · 16. maart 2020
Sinds vandaag verkopen we ook de Banded Amsterdam sweater met onze coole Mexicaanse Count Blackula print op de achterzijde. Hij is er in een witte hoodie als op de foto en een zwart ronde hals. Bestel hem nu en je loopt vanaf komende week al met zo'n mooie trui.

News · 03. maart 2020
Merken dienen voortdurend te inspireren en te verbinden. Bij Banded Amsterdam doen we dat in 2020 heel persoonlijk met behulp van alle moderne sociale platformen. Hoe doe jij dat?

News · 13. februari 2020
Het valt me op dat er nog niet veel winkels in onze branche zijn die het dragen van smart watches faciliteren terwijl deze m.i. niet weg te denken zijn uit onze wereld. een van de belangrijkste redenen waarom wij met Banded Amsterdam de apple watch bracelet hebben geïntroduceerd. Smartwatches zijn handig en nuttig, en laten we toegeven - ze zijn leuk om te dragen. Steeds meer designers voegen slimme, stijlvolle accenten toe, waardoor ze aantrekkelijker zijn dan de originele ontwerpen, en...

News · 04. februari 2020
Sinds deze week hebben we de Tartans in productie. Rond 18 februari verwachten we de eerste series in Nederland te hebben. Wil je zeker weten dat je bij de eerste trotse bezitters hoort, bestel hem dan alvast. We starten eerst met regular en slim. De King size en Apple watch bracelet zijn ook beschikbaar en hebben een besteltijd van 14 dagen.

News · 15. januari 2020
Naast de regular (16 mm), King Size (23 mm) bracelet is nu ook de slimmy(9 mm) beschikbaar. Zowel in sommige bestaande als in vele nieuwe designs wordt deze nieuwe armband nu toegevoegd aan het bestaande Banded Amsterdam assortiment. Deze week zullen er diverse retailers worden beleverd en ook online zal de nieuwe armband te koop zijn. Bezoek de slim bracelets pagina om het assortiment te kunnen bekijken.

News · 31. december 2019
Allereerst wensen we iedereen een gezond en gelukkig 2020. Voor Banded hebben we grote plannen voor komend jaar. Zo kan je vanaf half Januari eindelijk de slimmies pre-orderen, een bracelet van slechts 1 cm breed. Daarnaast zullen we de Apple iwatch bracelets verder uitbreiden en zullen er ook voor andere populaire smart watches, banden worden ontwikkeld. Verder staan er weer een breed assortiment nieuwe designs klaar om te worden geïntroduceerd. Hartelijke groet, Team Banded Amsterdam

Meer weergeven

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang