News&Blog · 14. oktober 2020
Onze agenda staat weer vol. Deze periode zijn we extra voorzichtig maar onze events en bezoeken gaan gewoon, altijd met mondkapje, altijd met 1,5 meter afstand of gewoon via zoom of online.

News&Blog · 25. september 2020
Banded groeit gestaag, in aantal verkooppunten, in assortiment, in ambassadeurs .... lees hier hoe we ons ontwikkelen en hoe je onderdeel van de club van Banded winkels kunt worden.

News&Blog · 24. september 2020
Inmiddels doen we regelmatig een Banded Event. Regelmatig bij een aangesloten reseller, soms ook vanuit ons huis, aan de keukentafel. Hier zie je de lopende en komende events.

News&Blog · 06. september 2020
Na de succesvolle introductie van de slim bracelet (10 mm) in Maart jongstleden, brengt Banded nu de Ultra bracelet (6 mm) op de markt.

News&Blog · 04. september 2020
Eindelijk is het zover, Banded bracelets zijn er nu ook voor andere horloges en smart Watches.

26. juli 2020
De 'Count Blackula' is inmiddels een begrip voor veel Banded fans. Sinds een paar weken is onze serie compleet met een slim bracelet. Ook hebben we een zwart en wit t-shirt gemaakt met de iconische print op de rug.

30. juni 2020
De maand Juli 2020 kenmerkt zich bij ons door een overvloed aan bloemen. Zo hebben we verschillende squiggle pop flowers, cherry blossoms, retro bloemen, amandelbloesems en nog vele andere. Check onze flower power armcandy pagina om in een keer overzicht te hebben.

12. juni 2020
De zomer staat voor de deur, iedereen maakt zich op voor lekker weer, korte mouw shirts. Tijd om je pols te versieren. Natuurlijk brengen we wekelijks nieuwe styles met veel kleur. Check regelmatig ons hele assortiment!

09. juni 2020
Binnenkort is het Vaderdag! Wij helpen je met het perfecte kado. Sinds een half jaar brengen wij de apple-watch bracelet. Dit is een stoere stalen rekbare band voor aan je Apple-watch. Inmiddels zijn er vele mensen die deze band al dragen en is hij ook door Samsung dragers ontdekt. Nieuwsgierig geworden?

13. mei 2020
Langzaam zien we de doorverkoop in de winkels weer aantrekken. We krijgen steeds meer aanvragen om aan te vullen en dat is natuurlijk heel erg fijn. Ook onze productie draait weer wat harder. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten. Onze armbanden zijn nu aan de binnenzijde allemaal voorzien van onze merknaam. Ook hebben we weer een stap gemaakt in de coating die nu nog strakker dan voorheen is geworden. Hierdoor krijg je nog meer waarde voor je geld.

Meer weergeven

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang