News&Blog · 06. september 2020
Na de succesvolle introductie van de slim bracelet (10 mm) in Maart jongstleden, brengt Banded nu de Ultra bracelet (6 mm) op de markt.

News&Blog · 04. september 2020
Eindelijk is het zover, Banded bracelets zijn er nu ook voor andere horloges en smart Watches.

26. juli 2020
De 'Count Blackula' is inmiddels een begrip voor veel Banded fans. Sinds een paar weken is onze serie compleet met een slim bracelet. Ook hebben we een zwart en wit t-shirt gemaakt met de iconische print op de rug.

30. juni 2020
De maand Juli 2020 kenmerkt zich bij ons door een overvloed aan bloemen. Zo hebben we verschillende squiggle pop flowers, cherry blossoms, retro bloemen, amandelbloesems en nog vele andere. Check onze flower power armcandy pagina om in een keer overzicht te hebben.

12. juni 2020
De zomer staat voor de deur, iedereen maakt zich op voor lekker weer, korte mouw shirts. Tijd om je pols te versieren. Natuurlijk brengen we wekelijks nieuwe styles met veel kleur. Check regelmatig ons hele assortiment!

09. juni 2020
Binnenkort is het Vaderdag! Wij helpen je met het perfecte kado. Sinds een half jaar brengen wij de apple-watch bracelet. Dit is een stoere stalen rekbare band voor aan je Apple-watch. Inmiddels zijn er vele mensen die deze band al dragen en is hij ook door Samsung dragers ontdekt. Nieuwsgierig geworden?

13. mei 2020
Langzaam zien we de doorverkoop in de winkels weer aantrekken. We krijgen steeds meer aanvragen om aan te vullen en dat is natuurlijk heel erg fijn. Ook onze productie draait weer wat harder. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten. Onze armbanden zijn nu aan de binnenzijde allemaal voorzien van onze merknaam. Ook hebben we weer een stap gemaakt in de coating die nu nog strakker dan voorheen is geworden. Hierdoor krijg je nog meer waarde voor je geld.

30. april 2020
Op 10 Mei is het weer zover. Dan vieren we traditioneel onze moeders. Dat is de aanleiding om ze een mooie Banded Amsterdam armband te geven. Ons kleine team in Heerenveen staat de komende dagen dag en nacht klaar om ervoor te zorgen dat de bestellingen op tijd binnenkomen. Ben je te laat? stuur ons het adres van je moeder, dan sturen wij het direct met een leuke kaart in jouw naam. Groet, Robert

22. april 2020
Ieder week geven wij een customised bracelet aan iemand in een cruciaal beroep. Deze unieke armband met een winkelwaarde van €70,00 wordt speciaal met de hand gemaakt en bestaat uit een patchwork van verschillende designs. Afgelopen week waren de politie en handhaving aan de beurt. Iedere vrijdag maken wij bekend aan onze fans welke beroepen in de schijnwerpers staan. Zo kunnen ze het gehele weekend mensen nomineren uit hun persoonlijk netwerk. Let vrijdag op onze instagram pagina en nomineer!

11. april 2020
Tijdens de corona crisis gaat de verkoop gewoon door. Ook wij zijn een jong bedrijf dat afgelopen maand hard werd getroffen door het wegvallen van veel traffic in de winkelstraten en onzekerheid bij de eindconsument. Met de nodige transparantie en wil om er samen doorheen te komen, zullen wij hier sterker uitkomen. Vandaag presenteren wij weer nieuwe styles.

Meer weergeven

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang