· 

Banded Agenda

Vrijdag 16 oktober 2020

Smart Watch bracelet event in Heerenveen. Wij maken een Apple watch of Smart watch bracelet op maat. Via Apple watch bracelet of Smart watch bracelet kan je, wanneer je niet online wilt bestellen, ook een persoonlijk moment boeken in Heerenveen. Boek snel, er zijn nog verschillende tijden beschikbaar. Wij werken met mondkapje en op 1,5 meter afstand. Mocht het zo zijn dat het deze week niet uitkomt, op 23 Oktober is het volgende event alweer.  

Banded en ROUTE

Wij zijn wekelijks en route, we bezoeken bestaande en nieuwe retailers. Daar vullen we de display weer mooi aan en momenteel hebben we de 'ultra's" ook bij ons. Deze zijn perfect om te combineren en daarmee een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. Ook bezoeken we leads naar nieuwe klanten.

 

Steden die we de komende twee weken bezoeken zijn:

 

 

Delft

Alphen a/d Rijn

Leeuwarden

Gouda

Nederweert

Susteren

Eindhoven

OSS

Nijmegen

Ravestein

Hilversum

Amersfoort

 

Wanneer je warme leads hebt, houden wij ons aanbevolen. Iedere succesvolle lead wordt beloond met een armband naar keuze als kado.

 

 

 

7 november 2020 - HIP Veenendaal X Banded Amsterdam

Op 7 november aanstaande verzorgen we met Banded een Live event bij HIP in Veenendaal. Op deze dag komen wij kennis maken met iedereen die het leuk vindt om het verhaal achter Banded te horen. Daarnaast hebben we bijna 150 verschillende armbanden bij ons.  Ook maken we dan apple watch bracelets op maat. Natuurlijk hopen we op veel interesse. Zet daarom deze datum alvast in je agenda en neem je vrienden, vriendinnen mee. Wij verheugen ons op je komst. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang