· 

Banded Amsterdam verkopen is leuk!

We zijn nu ruim anderhalf jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt. En het gaat goed. Dat is natuurlijk heel fijn. Gestart met niets en nu ruim 120 aangesloten retailers in de Benelux. Daarvan zijn er 80 actief en 40 zeer actief. Best een mooie groep retailers die stuk voor stuk een mooie winkel hebben opgebouwd, veelal met een gepassioneerd team. We verkopen vooral aan sieraden winkels en life style en kado winkels en soms ook hele bijzondere winkels waar je ons niet verwacht. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele mooie kookwinkel, de enige echte western winkel in Nederland en soms ook een leuke modewinkel.  

 

1 winkel per stad

Voor provinciesteden en dorpen geldt dat we 1 winkel willen hebben die als destination gaat werken voor de gehele stad. Voor de grotere steden kunnen we meerdere locaties kiezen maar doen dat dan wel op een locatie die echt een ander deel van de stad bediend. Je moet dan denken aan  een buurtwinkelcentrum of een volledig andere wijk in desbetreffende stad.

Assortiment

We startten in 2019 met onze regular bracelet (16 mm). Hadden daarvoor een mooie display ontwikkeld waar 60 stuks in gepresenteerd konden worden. 

 

In augustus 2019 kwamen daar de stoere King Size (23 mm) en apple watch bracelets bij.

In maart 2020 hadden we de slim bracelet (10 mm) klaar en konden die al snel in de meeste winkels aan het assortiment toevoegen. Bovenstaande foto laat zien hoe we die presenteren. 

Nu zijn we weer een half jaar verder en de ultra slim bracelet (6 mm) is klaar om de wereld te veroveren. Deze laat zich fantastisch combineren met vele andere armbanden.

Ook hebben we de apple watch bracelet nu ook geschikt gemaakt voor andere smart watches als Garmin, Fitbit Versa 2, sommige Samsung modellen. Als er een band aanzet van 22 mm mogelijk is met een push pin dan werkt het. 

 

Ook zijn er verschillende mooie samenwerkingen tot stand gekomen met Vincent van Gogh en Brian Kelly, vintage tattoo  - artiest in Berlijn. 

 

We hebben dus een mooi gevarieerd en compleet aanbod. 

Werkwijze

Onze werkwijze is ongewijzigd. We werken als een hybride tussen de oude en nieuwe economie. Online en aanwezig. Het liefst bezoek ik je maandelijks, afhankelijk van je doorverkoop. Sommige klanten willen eerst hun collectie leeg verkopen voordat ze weer nieuwe willen ontvangen. Sommige kopen  liever via ons BTB platform wat ook kan. Toch kom ik graag regelmatig aan en dat vooral om ervoor te zorgen dat je kunt blijven verkopen. Enkele stuks haal ik graag bij je weg, daar ontstaat alleen nee-verkoop door. Ook slow movers haal ik graag weg en ruil ik om voor andere producten. Zo blijft je display altijd up to date en grijp je ook niet mis. Bovendien is verversing een belangrijke manier om je klanten steeds weer opnieuw te inspireren. 

Minimale instap

Jazeker we hanteren een minimale instap, per slot van rekening moet je ook wat collectie kunnen laten zien om te kunnen verkopen.

 

We willen graag altijd starten met minimaal 1 volle display, hetzij met de regulars of de slims. De meeste starten echter met regulars en slims. Maar starten met 1 volle display is een optie. Veelal kunnen we dan al snel uitbreiden naar meerdere producten. 

 

Regulars         - 60 stuks - 20 styles - 3 maten

Slims                  - 42 stuks

Ultra's            - 60 stuks - 20 styles - 3 maten

King Size           - 21 stuks - 7 styles - 3 maten

Apple Watch bracelet - op speciaal verzoek

 

 

Resellers gezocht

In vele delen van NL en Belgie zijn we nog niet aanwezig. Zo is de regio Utrecht - Amersfoort - Apeldoorn, Rotterdam - Dordrecht en ook Enschede - Almelo en Hengelo nog onderbezet. Daar zullen we dus de komende tijd extra gas gaan geven. Mocht jij een leuke winkel hebben en je hebt interesse in een kennis makings gesprek, laat dan een bericht achter of bel ons op 06-54143241.  Ben jij al Banded klant en zou jij graag willen dat jouw lievelingswinkel onze mooie armbanden gaat verkopen? Introduceer ons en je krijgt als dank een armband naar keuze kado.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang