· 

Banded introduceert de ultra's (6 mm)

Na een succesvolle introductie van de slim bracelet in Maart jongstleden, komt Banded weer met een toevoeging aan het assortiment. Per 15 september voegen we de "Ultra" toe aan het assortiment. De Ultra is 6 mm breed en daarmee de smalste in het assortiment. In de afgelopen anderhalf jaar startten we met de regular van 16 mm breed. vervolgens de King Size van 23mm die ook de basis is voor onze Apple watch bracelet. Sinds maart kwam daar de slim van 10 mm bij. In de afgelopen maanden hebben we uitgebreid getest om ons kunstzinnige verhaal ook op een nog fijnere variant te vertellen. Wij zijn er trots op dat we hem vandaag kunnen presenteren. We zullen starten met ongeveer 40 verschillende designs die vervolgens iedere week worden uitgebreid. We starten met de uni symplicities in silver, goud en champaign, deze combineren bij alle andere designs. Natuurlijk brengen we ook veel kleur, dat is per slot van rekening ons belangrijkste handschrift. Wij nodigen je uit om ze snel te komen bewonderen bij een van onze retailers of online.  

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang