· 

Banded nu ook voor andere horloges!

Een jaar geleden introduceerden wij de Banded Apple watch bracelet. Een succesvol product inmiddels. Een hele welkome variatie op de neutrale siliconen bandjes van Apple, zo blijkt uit de verkoopresultaten. Ook voor de dragers van andere smart Watches waren onze apple watch bracelets al opgevallen en derhalve kregen we regelmatig de vraag of we ze ook voor de Fitbit versa, Samsung en nog vele andere merken horloges konden of wilden maken. Ook waren er diverse klanten die zelf gingen knutselen en erin slaagden om met een gewone push  pin onze banden te gebruiken. Daarom zijn we zelf ook gaan testen en kunnen inmiddels garanderen dat onze banden ook heel goed werken met alle horloges die een band aanzet hebben van minimaal 22 millimeter.  De volgende merken zijn inmiddels succesvol uitgevoerd:

 Apple Watch 38-40 mm - Apple Watch 42-44 mm - Fit bit Versa 2 - Garmin - Samsung smart watch - Slow watch

 Hieronder zie je een aantal heel geslaagde voorbeelden.

Assortiment

Inmiddels is ons assortiment zeer uitgebreid en kunnen we eigenlijk van bijna ieder design een horlogeband maken. Het kan zijn dat wij ze dan niet altijd op voorraad hebben maar kunnen ze relatief snel laten produceren, dit duurt ongeveer een week. Mocht je online niet kunnen kiezen, schroom dan niet om ons even te bellen om een afspraak te maken. Onder het genot van een kop koffie en een Friese delicatesse, kan jij je band uitkiezen die vervolgens door ons op je horloge gezet wordt en we helpen je met alle vragen van dien.

 

Tot snel,

 

Team Banded

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang