Count Blackula

In Ivory met indigo of in metallic is deze stoere Banded bracelet een vast gezicht in de Banded collectie. Hij is gemakkelijk te combineren. Kan eigenlijk overal bij gedragen worden. Nu ook uitgevoerd  in Slim bracelets. 

Count Blackula is geïnspireerd op een eeuwenoud Mexicaans cultuur gebruik en vind zijn oorspronkelijke betekenis in het herdenken van je dierbaren. Om zo zijn of haar nagedachtenis in ere te houden. Ook wil men vaak duidelijk maken dat we sterfelijk zijn en dat het daarom belangrijk is dankbaar te zijn en te genieten van het leven dat je hebt. Dit gebruik kenmerkt zich door mensen-schedels te versieren met verf, bloemen, edelstenen. Vele artiesten, kunstenaars maken de meest kleurrijke 'sugar skulls' in de vorm van beelden, schilderijen en ook tattoo-kunst. 

Banded Amsterdam & Sugar Skulls 

Zo hebben wij wij ons laten inspireren door deze tattoo kunst en een prachtige armband gemaakt. We maken hem in twee varianten: 

 

Ivory - indigo

Deze kleur combinatie is in Blauw minnend Nederland een perfecte. Hij combineert eigenlijk overal mee maar met name met denim is hij fantastisch. 

 

Metallic

Deze armband heeft een metaal kleurige ondergrond en heel donkerblauwe tekening. Door het metaal kleurt hij mee met iedere kleur en is daardoor ideaal te combineren. 

 

 

Modellen

Inmiddels zijn ze er in alle modellen die we brengen, van slim(10 mm), regular(16 mm), King Size (23 mm) tot de Apple watch bracelet. De laatste maken we tegenwoordig ook voor allerlei andere horloges met een band- bevestiging breedte van 22 mm.

 

T-shirt en Sweater

Ook brengen we t-shirts in zwart zoals op de foto en hetzelfde t-shirt in het wit. Op de borst hebben we het mooie Banded Amsterdam logo aangebracht. Een moderne blikvanger die in iedere garderobe, voor mannen en vrouwen prima past. 

Dit unieke t-shirt heb je al voor  €29,95.

 

In dezelfde kleurstelling brengen we een mooie kwaliteit hoodie en een ronde hals sweater, beiden ook in zwart en wit voor €59,95. 

 

 

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang