The power of Flower!

De maand Juli 2020 kenmerkt zich bij ons door een overvloed aan bloemen. Zo hebben we verschillende squiggle pop flowers, cherry blossoms, retro bloemen, amandelbloesems en nog vele andere. Een ware bloemenzee, geschikt voor iedere pols. Voor mannen meer grafische bloemprints zoals de mooie retro "summer of 70" en voor de dames teveel om op te noemen. In ieder geval genoeg om iedere outfit die je hebt te completeren. Daarom wensen we je veel selectieplezier. 

geniet van Juli! 

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang