Vaderdag 21 Juni 2020

Op zoek naar een perfect vaderdag kado? Je hebt het nu gevonden. De apple-watch bracelet van Banded Amsterdam. Stoer, staal, rekbaar (gemakkelijk), waterproof, UV bestendig, slijtvast .... wat wil je nog meer? Inmiddels bevestigen we hem met een eenvoudige pin ook aan de Samsung smartwatch. Wees op tijd met bestellen, dan heb je deze vaderdag een perfect kado. Hier een voorproefje ....en dit is slechts een kleine selectie. Veel plezier met kiezen.

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang