Iedere week geven

Inderdaad, je leest het goed, Iedere week geven wij een customised bracelet aan iemand in een cruciaal beroep. Deze unieke armband met een winkelwaarde van €70,00 wordt speciaal met de hand gemaakt en bestaat uit een patchwork van verschillende designs. Afgelopen week waren de politie en handhaving aan de beurt. Iedere vrijdag maken wij bekend aan onze fans welke beroepen in de schijnwerpers staan. Zo kunnen gedurende het gehele weekend mensen genomineerd worden uit jouw persoonlijk netwerk. Let vrijdag op onze instagram pagina en nomineer! Iedere maandag maken wij de gelukkige bekend en wordt de armband op maat bij desbetreffende persoon afgeleverd. Enkele voorbeelden van deze bracelets zie je hieronder.

nieuw - vintage tattoo capsule

Wie van vintage tattoo's houdt, komt bij ons aan zijn trekken. Ash, onze designer, heeft een mini collectie ontwikkeld voor tattoo artiest Brian Kelly met 4 super leuke vintage Tattoo designs. Deze zijn zeer beperkt beschikbaar en alleen op bestelling beschikbaar. 

Nieuwe styles

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang