Nieuwe realiteit - Nieuwe styles

Ook voor Banded Amsterdam is dit een spannende tijd. Het Corona virus legde ook ons een maand geleden bijna helemaal stil. Veel winkelstraten bleven een maand lang leeg, retailers verkochten slechts een fractie van wat ze normaal verkochten en ook online werd het even extra rustig. Waar we de eerste twee maanden van het jaar op een index van meer dan 350 uitkwamen, moesten we het in maart doen met slechts 30% van 2019. Onzekerheid heerste en er moesten maatregelen getroffen worden. Dat hebben wij inmiddels gedaan. We hebben arbeidstijdverkorting aangevraagd voor onze medewerkers, zowel in Berlijn als hier in Nederland. Ash en Heike  werken weer met z'n tweeën, zoals ze ooit zijn gestart. Wij hadden de samenwerking met Logistics elements, onze logistieke dienstverlener, volledig voorbereid en zijn daar klaar om te gaan samenwerken. Toch heeft dat vooralsnog even geen zin. Verder werken we nog vanuit onze zolderkamer, hebben geen dure huurcontracten en zullen daar waar we achterstanden hebben opgelopen, deze de komende maanden stapje voor stapje inlopen.  Gelukkig zijn onze partners ook erg bereid om mee te denken en te helpen. 

 

 

Nieuwe realiteit

Inmiddels zie we dat het vertrouwen langzaam terug komt. Online gaat het weer wat beter en ook zien we dat heel actieve retailers best leuk doorverkopen. Er wordt werkelijk van alles uit de kast getrokken om te blijven verkopen, van private shopping tot special deliveries, zoom-shopping momenten en nog veel meer. Dat is mooi om te zien en te voelen. zo zie je dat we ons snel aanpassen aan onze nieuwe realiteit en gelukkig doet de overheid er alles aan om daarbij te helpen. Zo proberen wij daar waar mogelijk ook te helpen, binnen de grenzen van onze beperkte mogelijkheden natuurlijk. Die Retailers die net geleverd hadden gekregen en nog niet konden betalen en daarover ook communiceren, hebben we de keuze gegeven om hetzij iedere week een heel klein bedrag te betalen of de goederen retour te sturen of een combinatie daarvan. Zo kunnen wij deze voorraad aan andere retailers en online verkopen. 

Nieuwe styles

Wij presenteren zelfs een aantal nieuwe styles, de flor Azul en de El Capitane, beide armbanden die zijn geïnspireerd op werken van de Spaanse kunstenaar 'Gaudi'. deze zijn er dan in zowel de slim als de regular bracelet. Later verwachten we hier ook de Apple watch bracelet te kunnen brengen. 

Sweater ronde hals

Verder hebben we aan de witte hoodie een zwarte ronde hals toegevoegd zoals jullie hiernaast zien. Op de voorzijde een klein borstlogo en op de achterzijde de stoere Mexicaanse "count blackula" print. Deze produceren we op aanvraag binnen vijf dagen. We bouwen dus geen voorraad op maar produceren precies wat er verkocht wordt. 

Vanuit Heerenveen wensen we iedere hele fijne paasdagen in deze bizarre tijd. Probeer toch wat te genieten van het mooie weer en houdt goed rekening met elkaar. 

 

Warme Groet,

 

Joost en Robert

Banded Amsterdam

06-54143241

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang