· 

Banded Amsterdam

Goedemorgen lieve Banded vrienden, collega's, familie. Een jaar geleden startten we met Banded Amsterdam. Wij ontvangen dagelijks leuke, lieve, betrokken berichten met foto's of voorstellen voor nieuwe retailers bij jou in de buurt. Met ruim 140 retailers in de Benelux en heel veel blije eindconsumenten kijken wij terug op een mooi eerste jaar. Wij bedanken jullie hartelijk voor je support en wensen je hele fijne feestdagen. tot snel, Joost & Robert

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang