November 2018 - Banded Amsterdam

Onze eerste maand stond in het teken van kennis maken. Enerzijds met de eerste stappen naar geselecteerde retailers, anderzijds een eerste direct contact met de eindconsument te krijgen en wat feed back over ons product te ontvangen. Beide doelstellingen zijn uitstekend gelukt en hebben ons veel informatie opgeleverd. Hier een kort verslagje over wat ons de maand November 2018 heeft opgeleverd. 

Banded Amsterdam in contact met 70.000 vrouwen?

Allereerst ons eerste contact met onze vrouwelijke consument. We boekten een last minute stand op de Winterfair van Margriet in de Brabant hallen in Den Bosch. Deze fair wordt bezocht door ruim 70.000 vrouwen, 7 dagen lang, 10.000 vrouwen per dag, allemaal met een goed humeur. Heerlijk een dagje uit en de hele dag lekker shoppen tot je erbij neer valt. Voor ondergetekende was dit een compleet nieuwe ervaring, de kooplust bij de dames te ervaren. Aanvankelijk was ik wat sceptisch omdat in mijn perceptie er weinig gekocht wordt op zo'n beurs en men v.n.l op zoek is naar koopjes en gratis samples. Voor mij was de grote vraag of ons merk, Banded Amsterdam met een kwaliteitsproduct, €40,- retail, niet te duur zou zijn op een dergelijke beurs, niet echt een meeneemprijs. 

Banded Amsterdam - verbindt

De Banded Amsterdam visie, missie, onze reis start en eindigt bij het individu. Het hart van Banded Amsterdam wordt gevormd door menselijke emoties veroorzaakt door verbeelding, hoop, verbinding en vriendschap. Tijdens de dagen in Den Bosch hebben we genoten van alle verhalen, de zichtbare vreugde over een dag samen op stap met vriendinnen & familie, de wens om samen een relevante herinnering te scoren en de verbinding met geïnteresseerde klanten. Jazeker, we kunnen terugkijken op succesvolle dagen, de interesse is gewekt en we hebben ruim 700 blije klanten gemaakt. Nog belangrijker in deze eerste fase van ons merk, we hebben het zelf gedaan, gevoeld en beleefd. Het enige punt van aandacht was eigenlijk dat de dames regelmatig last van keuze stress hadden. Wellicht was het beter geweest wanneer we niet ruim 100 styles bij ons hadden gehad maar slechts 50. een leer voor de volgende keer dus.  Ook de dagen erna zien we de interesse in ons merk per dag groeien. 

Kwaliteit, tijdloos en modern

Banded Amsterdam brengt de iconische tijdloze stalen armband met een arty coating die bovendien nog eens slijtvast, UV bestendig, Waterproof is. en natuurlijk zonder nikkel. In totaal brengen we ruim 150 verschillende styles. 

Cherry Blossom, Pinky Winky

€ 40,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Banded in de winkel

Daarnaast zijn we gestart met onze eerst B2B klanten. Hier hebben we ons eerst gericht op de mannen. De eerste klant is Van der Kam menswear in Heerenveen.  Ook de winkel van Rick Moorman op het Gelderland plein in Amsterdam gaat Banded Amsterdam verkopen. Op de komende luxury fair in Amsterdam heeft hij onze prachtige display al bij zich en kunnen de eerste mannelijke bezoekers al kennis maken met onze stoere stalen banden. In de komende weken staan er vele afspraken gepland met de mooiere mannen en vrouwen mode winkels.  

Banded Amsterdam winkeldisplay

In november heeft Ramon Veelo van interieurarchitect 'Binnenbrand' een prachtige winkeldisplay ontwikkeld voor in totaal 15 verschillende armbanden in 3 maten. Een waar sierraad in je winkel dat wij iedere klant waar wij mogen replenischen,  in bruikleen geven. 

 

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van locale marketing. We maken gebruik van locale helden voor fotografie. Daarmee maken we A6 kaarten en hebben we ook voldoende fotomateriaal voor online en social media. 

 

Ook aan verpakking is gedacht. De banden worden in een handzaam doosje aan de klant meegegeven. Een feestelijk cadeautje dus.   

 

Iedere klant krijgt een toolkit om de banden te vermaken. Zo kunnen ook grotere of kleinere maten worden bediend.

 

Teneinde te helpen hier ook lokaal een succes van te maken, bieden we iedere retailer een workshop aan om  hem te leren hoe hij Banded Amsterdam het beste kan verkopen en ook hoe hij kan vermaken. 

Be Banded ...

Contact

Leeuwarderstraatweg 162

8441 PH Heerenveen

Tel: +31654143241 

Klantenservice

Binnen de Benelux gratis verzending

 

Levering binnen 1-3 werkdagen, 10 dagen of 14 dagen afhankelijk van beschikbaarheid

 

Retourneren of ruilen naar Leeuwarderstraatweg 162,                 8441 PH Heerenveen

 

Maat bepalen

  • bracelets: polsomvang + 1 cm
  • Apple watch bracelet = polsomvang